A PPCH Alapítvány támogatása

Köszönet a támogatásért!

Köszönetnyilvánítás a Pro Paedagogia Christiana Alapítványnak

A Szent Benedek Iskolaközpont 2011-ben 90.000 Ft értékben nyert pályázati támogatást a PPCHA jóvoltából. A támogatásnak fontos szerepe volt iskolánk sportéletében, mert ennek köszönhetően jutott el iskolánk focicsapata a KIDS labdarúgó bajnokságra, amely egy méltó megmérettetés valamennyi versenyző számára, és méltó találkozás a katolikus diákságnak. A fiúk a III. és az V. korcsoportba neveztek be, melyre Siklós Özséb testnevelés szakos kollegánk készítette fel a versenyzőket.

Győzelmi kupát ugyan nem hoztak el csapataink, de az mindenképp öröm, hogy kiállhattak a Szent Benedek Iskolaközpont nevében versenyezni. Megérezték, hogy mit jelent felkészülni a versenyre, és mit jelent tudomásul venni akár a sikereket, akár a kudarcokat. Külön öröm számunkra, hogy a pályázati támogatásból volt lehetőség a versenyzőket jutalmazni, felkészíteni, motiválni, illetve a szervező tanár megbízási díját is ki tudtuk fizetni. Úgy gondoljuk, hogy a pályázati támogatás elősegítette az iskolai sportélet megélénkülését, és a diákoknak a legközelebbi alkalommal is lesz kedvük valamelyik megmérettetésen részt venni.

Az alapítványt a magunk eszközeivel népszerűsítjük az iskola honlapján, továbbá a helyi sportversenyeken a PPCHA logojával ellátott pólókban lépnek fel diákjaink.

Köszönettel

Budapest, 2011. november 22.

Szent Benedek Iskolaközpont vezetősége