Nyári jelentkezések

Iskolaváltás esetére.

Kedves Szülők!

Amennyiben iskolaváltáson gondolkodnak és nyáron keresnek helyet gyermekeik számára, nálunk a nyári jelentkezések rendje a következő:

1. Személyesen érdeklődni ügyeleti napokon lehet, 9.00-14.00 között

2. Az itt megnyitható adatlap kitöltésével jelentkezhetnek, mely a küldés gombra kattintva automatikusan megérkezik adatbázisunkba, valamint egy családi kérdőív kitöltésével, mely letölthető innen (Családi kérdőív 1-6. évfolyam , Családi kérdőív 7-12. évfolyam)vagy az iskola titkárságán (XI. ker. Mezőkövesd u. 10.) beszerezhető. Az adatlap csak interneten keresztül tölthető ki. A jelentkezés mellé kérjük csatolni a diák előző év végi bizonyítványának másolatát. A családi kérdőívet és a bizonyítvány másolatot személyesen vagy e-mailben kell eljuttatni az iskolaközpont titkárságára, legkésőbb a jelentkezési határidő lejártáig.

Az iskolánkba felvételiző diákoknak és szüleiknek egy személyes találkozáson kell részt venniük, mely 2012. augusztus 22-én lesz. A beosztásról előtte egy héttel behívót küldünk e-mailen. A meghallgatáson a jelentkező általános műveltségét, szóbeli kifejezőkészségét, szövegértését vizsgáljuk és a szülőkkel beszélgetünk. Indokolt esetben magyarból, matematikából és angolból rövid szintfelmérést íratunk a jelentkezővel.

A szóbeli meghallgatásra, kérjük, a jelentkező hozza el ellenőrzőjét.