Akadályverseny 2019.

Tájékoztató levél letöltése a szülőknek.

TISZTELT SZÜLŐK!

 

  1. Április 5-én, pénteken II. János Pál nap lesz, melynek során diákjaink az Iskolaközpont névadójáról szóló akadályversenyen vesznek részt.

 Hoznivalók

Meleg ruha: sapka, feleslegben lévő pulóver; esőkabát; lábon kényelmes cipő, ami nem kell, hogy bakancs legyen. Egy kulacs víz; tízórai; hideg ebéd. Két buszjegy vagy bérlet. Az akadályversenyt az időjárástól függetlenül megtartjuk, de nagyon rossz idő esetén a program hamarabb véget ér.

 Program

Reggel 7.45 és 8.00 között, közvetlenül a városmajori templom mögötti parkban, ahol csapatok szerint fogunk sorakozni (a közelben nincs jó parkolási lehetőség). Az akadályverseny három különböző pontról indul és öt külön pályán vezet. A gyalogutak 4-6 km-esek és Makkosmáriánál futnak össze. Itt lesz az eredményhirdetés, amit a felsős és gimnazista évfolyamok számára szentmise követ.

Visszaút

Az alsósok az eredményhirdetés után indulnak tanítóik vezetésével és az iskolába 16.00 körül érkeznek meg. A felsősök és gimnazisták a szentmise után indulnak vissza. Az 5-6. évfolyamot tanáraik az iskoláig vezetik, ahová 17.00 körül érkeznek meg. Ha a szülő írásban rendelkezik, akkor a diák a megjelölt pontról is elengedhető. A 7-8-os diákokat a Széll Kálmán térig kísérjük. A gimnazisták útja a Normafán át vezet, osztályfőnökeik odáig kísérik őket.

 Összesítő beosztás: itt