Első tanítási nap

Az 1- 6. évfolyamosok számára az iskola Dísztermében tartjuk a tanévnyitó ünnepséget, mely 2019. szeptember 2-án, hétfőn 9.00-kor a Veni Sancte misével kezdődik.

Az ünnepségre 8.05-kor fehér ingben/ blúzban, fekete nadrágban/szoknyában érkezzenek a gyerekek. Viseljék az iskolai nyakkendőt/ sálat.

Az ünnepség után a diákok osztálytermeikbe mennek és 12 óráig osztályfőnöki órákon készülnek a tanításra. Azok számára, akik nem tudják hazavinni gyermeküket, ügyeletet biztosítunk 17 óráig.

 

A 7 – 12 évfolyamosok szeptember 2-án, hétfőn 8:05-re érkeznek az iskolába és az első három óra meg lesz megtartva nekik 11:00 óráig (nem kell ünneplőben érkezni), majd délután a  budapesti katolikus középiskolák közös évnyitóján vesznek részt, mely 17 órakor a Bazilikában tartanak.

Diákjaink az iskolai ünneplő egyenruhában, sált/nyakkendőt viselve délután 15:45 – 16.00 óra között találkoznak  a belvárosban, az Erzsébet tér és József Attila u. sarkán.

Azok számara, akik nem tudják megoldani a köztes időben a hazautazást, tanulószobát biztosítunk az iskolában 11 órától. Aki a tanulószobát igénybe szeretné venni, e-mailben jelezze ezt Oláhné Verzár Mónika tanárnőnél az címen.

Lsd: https://regi.janospal.hu/wp-content/uploads/venisancte_utvonal.pdf

 Diákjaink, ott találkoznak majd osztályfőnökükkel, akik a  kijelölt székekhez vezetik őket. A helyek elfoglalása 16.15 – 16.45-ig tart majd.

A misén minden diákunk számára kötelező a részvétel. Kérjük, amennyiben valaki halaszthatatlan indok miatt nem tud megjelenni, előre egyeztessen az osztályfőnökkel.

Kedden, szeptember 3-án 8.05-re érkeznek diákjaink és a tanítás az órarend alapján megkezdődik.