Iskolába csalogató

Kedves Óvodások!

Szeretnénk Nektek bemutatkozni, hogy kicsit többet tudjatok arról, mi vár Rátok, ha ide jelentkeztek hozzánk, és első osztályosok lesztek, a mi iskolánkban.

Biztosan nagyon izgultok már, hogy milyenek lehetnek az új tanító nénik, hogy kik lesznek az új osztálytársaitok és tetszeni fog-e nektek az eddig ismeretlen tanterem, az iskolapad és az új tanszerek.

Mi nagyon nagy szeretettel és kíváncsisággal várunk Benneteket, hogy együtt fedezzük fel a számok és betűk világát, hogy megtanítsuk nektek, hogyan kell igazi, hegyes grafitceruzával a vonalak közé illő köröket, egyeneseket, írásjeleket rajzolni.

Alig várjuk, hogy az első napok közös játékai során megismerjük a kedvenc dalaitokat, tapsoljunk, forogjunk, meséket olvassunk nektek, együtt rajzoljunk, kipróbálhassuk a szépen lefestett táblát,  amire krétával gyönyörűen lehet írni, rajzolni, felfedezzük együtt az iskola nagy és zegzugos, de világos és barátságos épületét, megismertessünk titeket az új ebédlővel, ahol már komoly, iskolás gyerekekhez illő asztalok mellett tudunk majd ebédelni.

Erdei iskolába is elutazunk veletek, hogy a természetet járva tanuljunk az állatok viselkedéséről, a növények életéről, és hogy kipróbálhassuk az ottani játszótereket.

Reméljük, hogy levelünket látva, ha Anyukátok vagy Apukátok elolvassa nektek, már nem fogtok aggódni, csal izgalommal és várakozással néztek a távoli szeptember felé.

Szeretettel várunk Benneteket, s ehhez ne feledjék Szüleitek, hogy február 12-én, péntekig lehet beadni a jelentkezési lapokat az iskola titkárságán!

Eszter néni és Kinga néni