Állami kitüntetések március 15-e alkalmából

Gratulálunk nekik!

Magyarország köztársasági elnöke – a miniszterelnök előterjesztésére – nemzeti ünnepünk, március 15., az 1848–49-es forradalom és szabadságharc kezdetének, a modern parlamentáris Magyarország megszületésének napja alkalmából a Magyar Érdemrend középkereszt a csillaggal polgári tagozata kitüntetést adományozza.

Habsburg-Lotharingiai Mihály, a Magyarországi Mindszenty Alapítvány elnöke részére a magyarság európai hírnevének öregbítéséért, a magyar mártírok boldoggá avatásának elősegítése érdekében végzett erőfeszítéseiért, karitatív szolgálataiért és a Szent Benedek Iskolaközpont létrehozásáért.

Ugyanebből az alkalomból Gere Györgynek, a Pannonia Sacra Katolikus Általános Iskola nyugalmazott igazgatójának, iskolaközpontunk énektanárának, a magyar hagyományok és kultúra iránt elkötelezett oktató-nevelő és iskolavezetői tevékenységének elismeréseként, Magyarország köztársasági elnökének megbízásából Dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adta át.