Veni Sancte – tanévnyitó képekben

Kedves Szülők!

Amint már hírül adtuk, a  2018/19-es tanévnyitó ünnepséget iskolánk két részre osztva szervezte.

Képes beszámoló a nagyobbak 7-12.évf. tanévnyitójáról: 

 

A nagyobbak, 7 – 12 évfolyamosok a  budapesti katolikus középiskolák közös évnyitóján vesznek részt, melyet 2018. szeptember 3-án, 17 órakor a Bazilikában tartanak.

Diákjaink az iskolai ünneplő egyenruhában, sált/nyakkendőt viselve délután 15:45 – 16.00 óra között találkoznak  a belvárosban, az Erzsébet tér és József Attila u. sarkán.

 
 Diákjaink, ott találkoznak majd osztályfőnökükkel, akik a  kijelölt székekhez vezetik őket. A helyek elfoglalása 16.15 – 16.45-ig tart majd.
A misén minden diákunk számára kötelező a részvétel, így  délelőtt nem kell bejönniük az iskolába. Kérjük, amennyiben valaki halaszthatatlan indok miatt nem tud megjelenni, előre egyeztessen az osztályfőnökkel.
Kedden, szeptember 4-én 8.05-re érkeznek diákjaink, és 8.15 – 12 óráig eligazítás, osztályfőnöki órák lesznek. Szerdától a tanítás az órarend alapján megkezdődik.
 

A kisebbek, 1- 6. évfolyamosok számára az iskola Dísztermében tartjuk a tanévnyitó ünnepséget, mely 2018. szeptember 3-án, hétfőn 9.00-kor a Veni Sancte misével kezdődik.

 
Az ünnepségre 8.05-kor fehér ingben/ blúzban, fekete nadrágban/szoknyában érkezzenek a gyerekek. Viseljék az iskolai nyakkendőt/ sálat.
Az ünnepség után a diákok osztálytermeikbe mennek és 12 óráig osztályfőnöki órákon készülnek a tanításra. Azok számára, akik nem tudják hazavinni gyermeküket, ügyeletet biztosítunk 17 óráig.
Szeptember 4-én, kedden 8.05-re érkeznek, és 12 óráig tartunk számukra foglalkozást, majd ügyeletet. Szerdától a tanítás az órarend alapján megkezdődik.