Tanári díj Csima Zsolt tanár úrnak

" Világ Legjobb Tanára" díj Zsolt Bácsinak

Nagy örömmel adunk hírt arról, hogy iskolánk tanítóját, Csima Zsolt-ot a gyerekek és a szülők benevezték a Pozsonyi Pagony Kiadó ” Jó fej tanárt” keresünk pályázatába.

Olvassák el a kezdeményező szülők beszámolóját!

“Engedjétek meg, hogy egy számunkra rendkívüli – és az iskola honlapjára kívánkozó – örömhírrel örvendeztessünk meg Benneteket.

Szeptember elején, miután a 2.b szülői közössége tudomására jutott, hogy a Pozsonyi Pagony Kiadó pályázatot hirdetett, és keresi a világ legjobb fej tanárát, pillanatok alatt elhatározta a szülői csapat, hogy a mi gyermekeink Zsolt bácsijának – Csima Zsoltnaktitokban megpályázzuk a Világ Legjobb Tanára címet, mert szerintünk Ő az! Be is avattuk a dologba, a mi Zsuzsa néninket – Peller Zsuzsát – és az ő segítségével elkészült a nagy mű, és beadásra került a Pagony Kiadóhoz. A kiadó az iskolai Márton-nap délutánján hirdetett eredményt, és a mi Zsolt bácsink bizony fődíjas lett!

/Mellékeltem a fotót, ami a boldog nyertesről készül a díj átadását követően. Őt egyébként a dologba azután avattuk be, hogy a díjkiosztást megelőző napokban kérték a hozzájárulását a honlap nyilvánosságra hozatalához, mivel a díjkiosztón részleteket mutattak be belőle, és tájékoztattak bennünket, hogy bekerült az első három helyezett közé./

csima-zsolt-fodij

Zsolt bácsiról egy honlap készült, ez lett a pályamű, ami:
– leírja, hogy szerintünk – a gyerekek szerint miért ő a világ legjobb fej tanára;
– fotókat,
– videókat tartalmaz róla, ahogy tanít (az erdei iskolában készültek a felvételek);
– interjúkat a jelenlegi és a volt tanítványokkal, amiben a gyerekek arról beszélnek, hogy miért szeretik őt;
– a gyerekek rajzait és személyes üzeneteit, ami neki és Zsuzsa néninknek készültek az 1. osztály végén;
– az 1. osztály teljes tanévének napi leveleit a hozzájuk csatolt fotókkal (amiket a mai napig naponta ír nekünk változatlanul, leírva részletesen a napi történéseket, a napi tananyagot, házi feladatot fényképekkel, táblaképekkel is alátámasztva).

A honlap elérhetősége: http://asztalosom.hu/csima/

Nagyon szép pályázatok születtek. Megrendítő és szívet melengető felvételeket és pályázatokat láttunk az eredmény hirdetésen, ahol végül az első három helyezett között nem tettek különbséget, így három fődíjat osztottak ki, de a mi Zsolt bácsinkat elsőként emelték ki a fődíjasok közül.

Amiért írtam Nektek annak oka az, hogy úgy gondoljuk, ez az öröm nem csak a miénk, és az iskola büszke lehet rá, hogy ilyen tanára (tanárai) van(nak) – mi azok vagyunk! – és szeretnénk, ha ez megosztásra kerülne a többi tanárral, szülővel, családdal, mindenkivel, aki az iskola honlapját felkeresi.

Nagyon szép napot kívánok a 2.b osztály szülői közössége nevében:

Király Gabriella”

 

Nagyon köszönjük a kezdeményező szülőknek és gratulálunk a tanár úrnak!

Az iskola vezetése